петък, 17 май 2013 г.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 тиквички
за плънката:
200 гр. крема сирене
3/4 скилидки чесън
копър
зехтин (олио)
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме тиквичките по дължина на тънки сравнително равни филии, като печем на тиган без мазнина или по желание с малко олио докато поомекнат. За плънката пасираме всички продукти заедно. След това, вече готовите тиквички отделяме по двойки и ги нареждаме една върху друга, така че да се получи кръст. Точно там където се пресичат двете парчета слагаме плънка и завиваме, като сгъваме първо долното парче, а после запечатваме с горното, като отгоре слагаме отново малко плънка за по добър вид и нещо зелено за декорация.

Tagged: , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар