четвъртък, 23 май 2013 г.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
50 г течна сметана
50 г извара
100 г топинг боровинка
300 г кисело мляко
1 с.л. захар
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сметаната се разбива със захарта и изварата. Добавя се топинга и накрая внимателно се добавя киселото мляко. Сместа се слага в пластмасова кутия и се прибира във фризера. След като е наполовина замръзнал, изваждаме и разбиваме с миксер до хомогенност и отново поставяме във фризера. Повтаряме процедурата още веднъж и след това оставяме да замръзне напълно. Изваждаме от фризера и поставяме в хладилник 30 минути преди да сервираме. При сервиране по желание поръсваме с филирани бадеми.

Tagged: , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар