четвъртък, 23 май 2013 г.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 тънки резена пилешко месо
12 чери доматчета
12 малки топчета моцарела
1 скилидка чесън
сол
черен пипер
пресни листа джоджен
готварска сметана
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Във всеки резен пилешко сложете по 3 чери доматчета /които преди това сте издълбали и в тях сте сложили по едно топче моцарела/ и няколко листа джоджен, подправете със сол и черен пипер. Завийте на руло и вържете с конец, за да не се разпадне. Запържете скилидката чесън в тиган. Добавете рулцата и запържете леко от всички страни. Прехвърлете в тавичка, залейте с 2 ч.ч топла вода, сложете 6-7 стръка джоджен и вътрешността от доматчетата и печете около 30 минути. Когато са готови прехвърлете в чиния. Бульонът смесете с готварската сметана и залейте рулцата.

Tagged: , , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар