НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г свинско месо
250 г телешко месо
1/2 кг пилешко месо
200 г наденичка
1/2 к.ч. зехтин
1 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
чубрица
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ250 г телешко месо
1/2 кг пилешко месо
200 г наденичка
1/2 к.ч. зехтин
1 ч.ч. червено вино
сол
черен пипер
чубрица
Месото
се нарязва на кубчета, наденичката на кръгчета. Слагат се в купа заедно
с виното и подправките и се мариноват поне 1 час. За най-добър резултат
се мариноват около 4 часа. Всичко се прехвърля в гърне или йенско
стъкло и се пече на 190 градуса в продължение на 2-2.5 часа.
0 коментара:
Публикуване на коментар