НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 бр. пилешки бутчета
100 гр. топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
сол
червен пипер
соев сос
1 к.ч. олио
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ100 гр. топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
сол
червен пипер
соев сос
1 к.ч. олио
Измийте
бутчетата. Овкусете ги със солта, червения пипер и поръсете обилно със
соев сос. Наредете ги в йенска тенджера. Полейте ги с виното и ги
сложете във фурната. Печете около 30 мин. Изсипете бутчетата в тава,
наредете ги, полейте ги с олиото, сложете върху всяко бутче парче топено
сирене. Сложете тавата във фурната и печете още 10 минути.
0 коментара:
Публикуване на коментар