НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
50 г течна сметана
50 г извара
100 г топинг боровинка
300 г кисело мляко
1 с.л. захар
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ50 г извара
100 г топинг боровинка
300 г кисело мляко
1 с.л. захар
Сметаната
се разбива със захарта и изварата. Добавя се топинга и накрая
внимателно се добавя киселото мляко. Сместа се слага в пластмасова кутия
и се прибира във фризера. След като е наполовина замръзнал, изваждаме и
разбиваме с миксер до хомогенност и отново поставяме във фризера.
Повтаряме процедурата още веднъж и след това оставяме да замръзне
напълно. Изваждаме от фризера и поставяме в хладилник 30 минути преди да
сервираме. При сервиране по желание поръсваме с филирани бадеми.
0 коментара:
Публикуване на коментар