понеделник, 1 юли 2013 г.

Палачинки с пилешко месо
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

палачинки - готови или направени от вас
масло
магданоз
камби - малки парченца
пилешко месо - сварено, обезкостено, нарязано на ситно
гъби - сварени, нарязани на дребно
кашкавал - настърган
магданоз - нарязан на ситно
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разбъркваме всички продукти за плънката. В средата на всяка палачинка слагаме по малко от сместа и 1 супена лъжица от бульона получен от пилешкото месо. Сгъват се палачинките като плик - да добие квадратна форма. Непосредствено преди поднасянето отгоре леко се намазват с масло и се запичат във фурна. При сервиране се украсяват с магданоз и парченце от камбичка.

Tagged: , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар