НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 тънки резена пилешко месо
12 чери доматчета
12 малки топчета моцарела
1 скилидка чесън
сол
черен пипер
пресни листа джоджен
готварска сметана
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ12 чери доматчета
12 малки топчета моцарела
1 скилидка чесън
сол
черен пипер
пресни листа джоджен
готварска сметана
Във
всеки резен пилешко сложете по 3 чери доматчета /които преди това сте
издълбали и в тях сте сложили по едно топче моцарела/ и няколко листа
джоджен, подправете със сол и черен пипер. Завийте на руло и вържете с
конец, за да не се разпадне. Запържете скилидката чесън в тиган.
Добавете рулцата и запържете леко от всички страни. Прехвърлете в
тавичка, залейте с 2 ч.ч топла вода, сложете 6-7 стръка джоджен и
вътрешността от доматчетата и печете около 30 минути. Когато са готови
прехвърлете в чиния. Бульонът смесете с готварската сметана и залейте
рулцата.
0 коментара:
Публикуване на коментар