НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 тарелки пилешки дробчета
1 глава кромид лук
моркови, нарязани на тънки и дълги парчета /жулиени/
олио
сол и смлян черен пипер на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ1 глава кромид лук
моркови, нарязани на тънки и дълги парчета /жулиени/
олио
сол и смлян черен пипер на вкус
В
тиган с незалепващо покритие загряваме мазнина и в нея обръщаме
пилешките дробчета. Изваждаме и отцеждаме от мазнината. В същата мазнина
обръщаме за кратко първо морковите, а след това и лука. Накрая смесваме
всички продукти и разбъркваме добре. Сервираме веднага с мек хляб и
питие по избор на консуматора.
0 коментара:
Публикуване на коментар