четвъртък, 9 май 2013 г.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1/2 кг свинско месо
2-3 чушки
1-2 глави лук
100 г печурки

за маринатата:
1/2 ч. ч. червено вино
1/2 ч. ч. олио
1 ч. л. черен пипер
1-2 ч. л. бахар
1-2 ч. л. червен пипер
1-2 дафинов лист или подправка за барбекю
сол на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Подгответе маринатата като смесите всички съставки. Нарежете месото на късове за шишчета и поставете в маринатата. Оставете поне за 1-2 часа в хладилник. Почистете и нарежете на едро зеленчуците. Подгответе шишчетата като на всеки шиш редувате месо с чушка или лук или гъба. Изпечете на скара равномерно от всички страни.

Tagged: , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар