четвъртък, 23 май 2013 г.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за около 2 порции:
300 гр.пилешко месо (филе/бутчета)
1 консерва царевица (300-350 гр)
250 мл доматено пюре
50 гр кашкавал за поръсване
сол
черен пипер
чили
1/2 връзка магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Пилешкото месо се запържва в тиган до полуготовност. Добавя се доматеното пюре, размито с малко вода. Задушаваме за около 10-15 минути. Добавяме царевицата и се готви още 5 минути. Овкусява се със сол, пипер, чили.
Преди да махнем ястието от котлона добавяме нарязания на ситно магданоз. При поднасяне поръсваме всяка порция с настърган кашкавал.

Tagged: , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар