Говеждо по
градинарски
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
говеждо месо - 500 г бут
олио - 1 с.л.
масло - 70 г
гъби - 120 г
домати - 250 г
зелен фасул - 500 г
черен пипер
сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Начукваме
говеждото месо, подправяме го с черен пипер и
го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно
сгорещеното олио, в което сте добавили и половината от маслото.
Запържете месото от всички страни до омекването му, след което го прехвърляме в дълбока тава. Добавяме предварително сварения зелен фасул, бланшираните и обелени домати, които сме нарязали на четвъртинки.
Запържете месото от всички страни до омекването му, след което го прехвърляме в дълбока тава. Добавяме предварително сварения зелен фасул, бланшираните и обелени домати, които сме нарязали на четвъртинки.
0 коментара:
Публикуване на коментар