Салата с рукула, пармезан и гъби
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр рукула
500 гр гъби (пресни, нарязани без пънчетата)
пушена пържола, нарязана на кубчета или жулиенпармезан (да не се настъргва, а да бъде на едри люспи)
За дресинга:
2 с. л горчица
2 с. л зехтин
сок на един лимон
500 гр гъби (пресни, нарязани без пънчетата)
пушена пържола, нарязана на кубчета или жулиенпармезан (да не се настъргва, а да бъде на едри люспи)
За дресинга:
2 с. л горчица
2 с. л зехтин
сок на един лимон
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Листенцата рукула се измиват внимателно. Прехвърлят се в дълбока салатиера и се смесват внимателно с останалите нарязани продукти. Салатата се залива с предварително приготвения дресинг. Салатата се консумира без да се добавя сол.
0 коментара:
Публикуване на коментар