вторник, 18 юни 2013 г.

Салата Туна с микс от варива
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 малка консерва сладка царевица
1 малка консерва нахут
1 връзка листенца рукола, накъсани на едро
2-3 големи
моркова, нарязани на кубчета и сварени
2
яйца
300 гр. риба тон
сол и черен пипер
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Яйцата се пържат в сгорещено олио, докато станат "на очи", след което се нарязват на малки късчета. В голяма купа се накъсва руколата, добавят се царевицата, нахутът, морковите, нарязаните яйца и рибата тон, заедно със зехтина от нея. Всичко се обърква много добре и се овкусява със сол и черен пипер. Поднася се изстудена.

Tagged: , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар