понеделник, 12 август 2013 г.

Интересни и вкусни сандвичи със сьомга
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

филийки черен хляб; 
масло; 
филе сьомга пушено; 
чери домати; 
черни маслини без костилки; 
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Филийките се препичат и още, докато са топли се намазват с масло. След това се разрязват на половинки. Разпределяте филето от рибата на филийките, след това на всяка филийка се поставя магданоз.
Отделно се разполовяват чери доматчетата, а всяка половинка може да разрежете леко с остър нож, но не докрая, колкото да се оформят крилата. Всяка една така оформена половинка се поставя на филийка, след което маслините се разрязват на половинки се поставят пред доматчетата. Точки на калинките оформяме от маслини.

Tagged: , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар