Пикантни пилешки дробчета с моркови
и лук на тиган
НЕОБХОДИМИ
ПРОДУКТИ
2 тарелки пилешки дробчета
1 глава кромид лук
моркови, нарязани на тънки и дълги парчета /жулиени/
олио
сол и смлян черен пипер на вкус
1 глава кромид лук
моркови, нарязани на тънки и дълги парчета /жулиени/
олио
сол и смлян черен пипер на вкус
НАЧИН
НА ПРИГОТВЯНЕ
В тиган с незалепващо покритие
загряваме мазнина и в нея обръщаме пилешките дробчета. Изваждаме и отцеждаме от
мазнината. В същата мазнина обръщаме за кратко първо морковите, а след това и
лука. Накрая смесваме всички продукти и разбъркваме добре. Сервираме веднага с
мек хляб и питие по избор на консуматора.
0 коментара:
Публикуване на коментар