сряда, 17 юли 2013 г.

Портокалов десерт с бял шоколад и годжи бери
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ1/2 ч. чаша годжи бери;
1/2 ч. чаша топено
какаово масло;
1/2 ч. чаша
сурово кашу;
1/2 ч. чаша
нектар от агаве;
1/2 ч. чаша счукани
какаови зърна (по желание);
1/2 ч. чаша цяло
годжи бери;
кората на един портокал.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Смелете 1/2 чаша годжи бери (ще стане лепкаво, а не на прах). Пасирайте до получаване на гладка смес: топеното какаово масло, суровото кашу и нектара от агаве. Добавете и пасирайте 1/2 чаша плодчета годжи бери.
Разбъркайте с ръка в същия съд счуканите какаови зърна (по желание), 1/2-та чаша цяло годжи бери и кората на един портокал.
Растелете в стъклена тортена чиния. Сложете във фризер, докато стегне.

Tagged: , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар